Update

Det gick bättre och mycket snabbare än förväntat att sälja våra sängmöbler! Vi har precis monterat ner sängstommen och imorron kommer en kvinna och hämtar den plus sängbord och en byrå.
Jag har velat byta sängmöbler länge så känns himla roligt att det verkligen är på gång nu! Det kommer bli så fint i sovrummet!!



/Linda


Impulsköp på IKEA!

Var på Ikea med min mor igår! Jag älskar att gå på Ikea, de har så mycket fina saker att det bara kliar i fingrarna på mig! Blev en del inköp, bla nya glas, en bordslampa och nya påslakan. Hittade BLADVASS påslakan med örngott för endast 29 kr! Är ju helt galet!
Kunde självklart inte undvika blomsteravdelningen, så blev även tre nya blommor! En murgröna, en svärmorstunga och en Pilea.


Ikeas Lykta
Bild: Ikea.se




Pilea
Bild: odla.nu


Men det mest förvånande inköpet blev: en ny sängstomme! Just nu kommer jag inte ihåg namnet och den finns inte kvar på deras hemsida. Men de sålde iaf ut de sista exemplaren då den utgått ur sortimentet. För endast 195 kr! Har tidigare kostat runt 1200 kr!
Det är endast en hög gavel klädd i tyg som ska sitta vid huvudändan. Tyget passar inte riktigt in här då det är vit och blårandigt, men för det priset kan man absolut köpa ett annat tyg och klä om den!
Kommer nog bli jättebra =) Ni får se bilder såsmåningom!

Idag har jag varit duktig och lagt ut en annons på LIVET HEMMA och Blocket för att bli av med vår gamla Hopen sängstomme! Blocket kryllar tyvärr av denna sängstomme så jag har inga höga förväntningar om att vi ska bli av med den fort.. Men hoppas kan man alltid!

Ikväll blir det tjejkväll hos Nicole! Var ett tag sen så ska bli så himla roligt!
Hoppas ni har en trevlig helg!

Kramar Linda




Ny plantering

Sista dagen på praktiken fick jag göra mig en egen plantering som tack för dessa veckor, de är så gulliga!
Såhär blev den!


Foto: Linda

Frågan är nu bara var jag ska placera den.. Tyra har en stor kärlek till att pilla ut sanden/stenen och tugga på växterna. Hemska katt.
Hittills har den stått på diskbänken för dit kan hon inte hoppa än!
Även andra växter ligger i farozonen här hemma. Inte lätt att vara florist med en växtätande katt hemma!

Kram på er!
/Linda

Vår i vardagsrummet

Nu har jag äntligen fått upp mina nya gardiner från jotex! Den gula färgen gjorde att det kändes mycket ljusare och man får lite vårkänslor!
Hade först enbart de gula gardinerna men det kändes lite tomt så en vit spetsgardin fick åka upp också!







Den gula fina korgen kommer från praktiken hos "Systrarna Grön", märket RICE. När jag skrev om detta märke tidigare var jag säker på att en turkosgrön fyrkantigkorg skulle få följa med mig hem men så blev det icke! De gula gardinerna inspirerade mig och fick mig att köpa en underbar gul rund korg istället :)
Det ångrar jag inte alls, passar perfekt!
De söta fjärilarna nedan beställdes samtidigt som gardinerna.



De underbara kuddarna fick jag i julklapp av min sambos mor och far!



Såhär såg vardagrummet ut tidigare



Blev det bättre eller sämre, vad tycker ni?

Nu ska jag gå ut med mina föräldrars hund och sedan ha en trevlig eftermiddag med min mor! Vi tänkte besöka IKEA och Blomsterlandet! Ikväll tänkte jag äta hos mina föräldrar och ha lite mor och far tid då min sambo är ute med sitt korpfotbollslag.
Ha en underbar fredag!
/Linda

Snyggt skrivbord

Kollade in på bloggen Proforma häromdagen då hon skrivit om hurtsen Alex från Ikea. Jag blev väldigt förtjust och kikade in på Ikeas hemsida och hittade då detta skrivbord i serien!

Tror detta skulle passa perfekt i vårt datarum härhemma. Skulle vilja ha ett större skrivbord där jag och sambon kan ha en del var. Ska mäta litegrann och hoppas det får plats!

Idag har jag haft en klasskompis på besök! Fåniga som vi är så har vi spelat tv-spel! Även pratat och pratat, väldigt trevligt!
Hoppas ni också haft en trevlig torsdag!

Kram Linda

Dags för lite nya växter!

Jag vill alltid ha nya växter! Det är så roligt att komma hem med nya sötnosar. Jag har en förkärlek för gröna växter, inte bara för att de är så himla fina utan också för att de är lättskötta! Det behövs då jag inte är alltför bra på att komma ihåg att vattna! En blivande florist som inte är bra på att vattna kanske låter sådär, haha. Till mitt försvar så börjar vi med krukväxter nästa vecka så blir förhoppningsvis bättre med tiden!

Jaja, nu skulle jag iallafall vilja ha:


Porslinsblomma


Muhlenbeckia, "plättar i luften"


Hjärtan på tråd


Murgröna

Vill även ha olika sorters succulenter, som t.ex.

Sedum, "apsvans"

Bilder: odla.nu

Både hjärtan på tråd och murgröna har jag redan hemma men man kan nästan inte ha för många! De är så fina! Porslinsblomman och plättar i luften tror jag inte att jag vill ha på båge som på bilderna, men vi får se vad det blir! Ska bege mig till blomsterlandet någon dag snart tror jag =)

/Linda


Första lovdagen

Igår var min sista dag på praktiken, känns väldigt sorgligt och jag längtar redan tillbaka. Men samtidigt känns det väldigt skönt med lite ledighet innan skolan börjar igen nästa vecka!
Idag har jag haft en ordentlig städdag härhemma,välbehövligt kan jag lova! Jag har även varit duktig och äntligen tagit mig i kragen och vaccinerat katterna. Har tänkt det så länge men det har aldrig blivit av, men nu så!

Trodde de skulle vara sura på mig resten av dagen då de var tvungna att få en spruta men icke! De har båda två varit enormt keliga hela dagen! :)


Foto: Linda

Morgan är den duktiga storebrodern som tvättar lilla Tyra :)

Hoppas ni alla haft en bra dag!
/Linda


Gamla sockerlådor

Åh jag skulle så gärna vilja ha några gamla sockerlådor, eller andra trälådor med tryck. De är så himla charmiga tycker jag!
Blev alldeles till mig för några veckor sedan då jag hittade alla dessa lådor på blocket, men tyvärr köpte deras granne allihop så jag får leta vidare. Kanske ska vara sådär vuxen igen och sätta in en annons i corren? Mycket möjligt :)


Bild: blocket.se, gammal annons.

/Linda


Alla hjärtans dag

Idag har det varit en hektisk dag i butiken, alla vill köpa blommor på alla hjärtans dag! Så många att de röda rosorna tog slut redan kl 14! Har varit fullt upp med både kunder och beställningar, men roligt har det varit!

Nu är jag helt slut i hela kroppen så ska bli skönt att sova.
Jag och min kära sambo tyckte inte vi behövde köpa något till varandra iår, men söt som han är hade han lagat middag tills jag kom hem förut :) Mycket uppskattat!


Bild: google.se

Har du fått eller gett något speciellt idag?

/Linda


Beställning från jotex

Äntligen har jag tagit mig i kragen och beställt från jotex! Kände att jag fick hålla mig tillbaka litegrann för att ha lite pengar kvar resten av månaden, haha!

Men detta blev det iaf!


Bilder: jotex.se

Ett par gula gardiner, en vit fågelbur, prynadsvattenkannor och hängande fjärilar (fast i vitt, inte orange som på bilden).
Känner mig väldigt nöjd, kommer bli fint i vardagsrummet här hemma!

På torsdag åker vi till fjällen, ska bli så oerhört skönt att komma bort en sväng. Jag älskar att åka snowboard så ska bli så himla roligt!
Har ni varit på någon skidresa i år eller ska ni åka?

/Linda


IKEA PS Maskros

Jag har gjort ännu ett blocket fynd! Denna gång IKEA PS Maskros lampa. Vi har tittat på den många gånger på Ikea men aldrig köpt den, men nu finns den äntligen hemma hos oss :) Till ett mkt bättre pris dessutom! 400 kr fick vi ge, vilket är halva priset mot vad den kostar helt ny.
Jag verkligen älskar blocket, det finns så mycket fina (och billiga) saker!


Foto: IKEA.se

Här blir det en lugn kväll med mys i soffan och en film.
Ha en härlig fredagkväll!

/Linda


RICE produkter

I den blomsterbutik där jag har praktik har de fått in en del produkter från märket RICE, det är jättefina grejer och jag är skulle vilja köpa nästan allt!


Egentligen tycker jag denna ljusstake är lite ful/fin, men det är nog därför jag trots allt gillar den..


Härliga diskborstar


Oerhört söta grytlappar!


Fina necessärer


Tillslut min favorit, en turkos/grön flätad korg

Bilder: http://www.broarne.se

Dessa saker, förutom de fina necessärerna har vi i butiken, plus lite annat fint som jag inte hittade på nätet. Korgen tror jag kommer få följa med mig hem innan praktiken är slut.. Den är så himla fin! Skulle pigga upp lite här hemma :)

/Linda


Uppdatering köksbord

Vårt underbara köksbord (blivande köksbord), som jag skrev om i ett tidigare inlägg är tydligen restat hos leverantören så det kommer inte förrän om tre månader!! Känner mig riktigt irriterad.. de erbjöd oss att få köpa utställningsbordet med 10% rabatt, men det känns inte värt det, 10% är inte tillräckligt mycket.

Fy vad besviken jag är! Ville ju ha bordet nu!!

Tummen ner för Nordiks leverantörer.


/Linda

 


Två syskrin?

Det bara trillar in fler och fler svar på min annons.. blir lite sugen på att köpa ett till syskrin, fast i en lite mindre storlek. De är ju så fina!

Ska man eller ska man inte.. det är frågan!

Hoppas ni haft en bra måndag!

/Linda


Shopping

I lördags var jag och min mor en sväng till Norrköping för att shoppa! Blev en kjol och en topp från Cubus, på rea.
Kjolen har jag faktiskt tittat på tidigare så var extra roligt att hitta den på rea.




Foto: Linda

158 kr slutade notan på! Absolut värt det, den ljusrosa färgen kommer vara superfin i vår och sommar!

/Linda


Syskrin på ben sökes

Äntligen finns ett gammalt syskrin på ben i min ägo! Som jag har längtat!
Kände mig väldigt vuxen då jag satte ut en annons i Östgöta correnspondenten om att jag sökte ett syskrin. Fick en hel del svar faktiskt! Och nu har jag äntligen ett. 100 kr ville de ha för det, väl spenderade pengar =)
Jag är otroligt nöjd!

Har tänkt använda det som sängbord, perfekt att ha mina smycken i de fina facken!




Foto: Linda

Vad tycks?

/Linda


Stackars Tyra

Såhär såg vårt köksbord ut när jag dammsög igårkväll.. Stackars lilla Tyra är livrädd för dammsugaren så hon har gömt sig under duken!



/Linda

Dagens blomsterdekorationer

Idag på praktiken hann jag med en hel del. Blev tre begravningsdekorationer, två i form av ett hjärta och en krans. Är mycket nöjd med mig själv idag faktiskt!

Visst blev de fina?







Tyvärr är det svårt att få till bra bilder i butiken, man har ont om tid och inget bra ställe att fota på, men det syns någorlunda vad det är iaf hoppas jag!

Hoppas ni alla haft en bra dag!

/Linda

Längtar tillbaka till Asien

I måndags började jag min 3-veckors praktik i en supermysig liten blomsterbutik! De som jobbar där är väldigt trevliga och otroligt duktiga så jag hoppas lära mig MYCKET!
Idag pratade vi om Thailand då chefen nyligen kommit hem från en resa dit.
Fick mig att längta tillbaka till sommaren 2010. Då var nämligen jag och min kära vän Malin på en två månaders resa i Asien! Vi hann med länder som Kina, Malaysia, Singapore, Thailand, Kambodja och Vietnam, var en helt otrolig resa som jag alltid kommer att minnas.
Är nästintill omöjligt att välja ut några få bilder av de nästan 1500 bilder vi har, men jag har försökt!


Jag och Malin i fina kläder i Beijing, Kina


Den kinesiska muren!
Var många fler trappsteg än jag väntat mig.. Pust!


En port i området runt Angkor Wat i Kambodja


Så otroligt fina detaljer!


Perhentian Island, Malaysia
En riktig sagoö med vit sand och turkost vatten..


Vi träffade så mycket trevligt folk under vår resa!




Häftiga landskap i Halong Bay, Vietnam

Bilderna gjorde inte saken bättre, nu längtar jag tillbaka ännu mer! Blev visst ingen bild från just Thailand som orsakade längtan, men jaja, det spelar väl ingen roll?

Nu är det dags för sängen, sov gott allihop!

/Linda


Jotex

Åh har hittat så mycket fint hos jotex! Nu har jag fått erbjudande om halva priset på valfri vara också! Ojoj, jag måste ju nästan beställa nu!
MEN hur ska jag kunna välja??


Bilder: Jotex.se

/Linda


I love Blocket

Igår hämtade jag upp två skohyllor som jag hittat på blocket (20 kr/st!!). Jag skulle egentligen ha hämtat upp dem efter min praktik men glömde totalt bort det, så hämtade de senare på kvällen innan vi skulle på bio. Min sambo tyckte jag var jättejobbig som skulle släpa med två skohyllor in på bion! Haha.

Är tänkt att jag ska sätta upp de på väggen, hoppas det blir bra!


Foto: Linda

Söta lilla Tyra undrar om hon ska godkänna de nya skohyllorna..

/Linda


RSS 2.0